• Dansk

Nyhedsbrev juni 2017

« Tilbage

Tilmeld nyhedsbrev


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Kundetilpassede løsninger kræver god projektledelse 

Hos Styropack arbejder salg- og udviklingsteamet i en projektorienteret tilgang til udviklingsprocessen i tæt samarbejde med kunderne. I dag er projektforløbet tydeliggjort via synlige værktøjer men altid med øje for fleksibilitet, og at man også må kunne tilpasse sig i forløbet. Den netop indkøbte 3D printer betyder også, at det i dag er endnu nemmere at arbejde med prototyping tidligt i forløbet og på den måde sikre hurtig fremdrift inden det sættes i produktion i den ”lidt” større EPP-maskine!

Kontakt gerne vores salgsafdeling for et uforpligtende møde og bliv inspireret til nye idéer til jeres HVAC-løsning eller andre udviklingsopgaver!

R&D

  Styropacks udviklingsteam Søren & Michael

 

Tæt dialog med kunderne er essentiel for skabelse af succesfulde løsninger

Når man spørger udviklingsteamet hos Styropack, er der ingen tvivl om, at den tætte dialog med kunderne er essentiel for at skabe succesfulde løsninger. Som Michael Jensen, produktudvikler hos Styropack, udtrykker det: ”De bedste løsninger udvikles i en tæt dialog med vores kunder, hvor vi har fokus på kundens specifikke udfordringer, på deres produktionsprocesser og deres markeder eller afsætningskanaler. En god produktløsning, som resultatet af et godt samarbejde, er det der giver mening med at gå på arbejde!”

kundebesøg

Kunder og Styropacks salgsteam i EPP produktionen