• Dansk
  • English

Udvikling

« Tilbage

Nye løsninger på dine udfordringer

Vores salgs- og udviklingsafdeling er altid i tæt dialog med vores kunder om specialløsninger. Her er det dig, som kunde, der vælger vores involveringsgrad. Vi kan håndtere alle aspekter i et udviklingsprojekt, så du vælger, hvor du bedst udnytter jeres kompetencer.

 

Vi udvikler egne samt kundespecifikke projekter

Vi gennemfører årligt flere hundrede projekter, dertil endnu flere tegninger, der omsættes til prototyper i vores CNC-fræser. Uanset om dine udfordringer ligger i temperatur, fugt, transport, arbejdsmiljø eller noget helt andet, udvikler og tester vi i tæt samarbejde med dig og vores interne netværk.

 

Kundens behov i fokus

Hos Styropack ønsker vi at skabe den bedste oplevelse samt merværdi for vores kunder. Derfor er opfyldelse af kundernes behov er et kerneområde for os.

 

Vi informerer og dokumenterer fra start til slut

Sikkerhed og vished om at alt forløber som det skal under hele projektforløbet er en vigtig parameter for de fleste kunder. Under hele det kundetilpassede projektforløb kan vores kunder føle sig sikre på at få den bedste løsning, da vi i tæt samarbejde får udviklet den rette løsning og dokumentation.

 

Tekniske beregninger, fremstilling af prototyper og test

Vi kan tilbyde tekniske beregninger, fremstilling af prototyper samt lave vejlendende faldtests. Vi etablerer en intern projektgruppe med faste kontaktpersoner og holder et opstartsmøde med kunden. Den tætte dialog sikrer vores kunder den rette løsning, da vi forventningsafstemmer omkring materialevalg, kvalitet, pris, funktion og formålet med det endelige produkt.

 

Et typisk projektforløb hos Styropack

 

Omtanke giver udbytte

I udviklingsarbejdet tænker vi vores materialer ind som en aktiv del af selve produktet samt indregner vores viden om egenskaber og produktionsmetoder. Det bidrager til blandt andet:

  • Effektivitetsforbedringer
  • Lavere produktionsomkostninger
  • Bedre produktegenskaber
  • Bedre bundlinje

 

Udviklingsafdelingen er vores strategiske kompetencecenter

Den interne udviklingsafdeling er ligeledes vores strategiske kompetence center, når det gælder udvikling af specialløsninger og nye produkter. De har ligeledes den løbende kontakt til vores søsterselskab i Holland, Synbra Technology Center, hvor der bl.a. udvikles nye råvarer.

 

Strategisk Kompetence Center