• Dansk

Nyheder oversigt

« Tilbage

Tilmeld nyhedsbrev


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes) 

BEWi i Danmark – en del af den internationale BEWi Synbra Group under nye navne BEWi Styrolit og BEWi Styropack


Den nordiske BEWi-koncern har for nyligt købt Synbra B.V. i Holland og har i den forbindelse skiftet navn til BEWi Synbra Group, en af Europas førende EPS-producenter med 1.100 ansatte på 24 produktionssteder i hele Norden, Holland og Portugal.

Læs mere her


 

100% smart energioptimering


Hurtig og enkel besparelse på dit budgetterede energiforbrug for 2018 og frem... Ventilerne i varmeværkernes afspærringssektioner sidder temmelig udsat i brønde på gade og vej rundt omkring i byerne. Det danske vejr kan give et stort varmetab ved ventilen og får ventilerne til at ruste pga. kondens og indtrængende vand. Det har du nu mulighed for at lave om på!

Læs mere her


 

100% fest


Uden dejlig frisk mad og drikke, dur festen ikke! Giv dine kunder det bedste afsæt til et godt måltid Vores termokasser er særligt velegnet til opbevaring, når maden skal holdes varm eller kold og beskyttes under transport. Dine kunder vil få frisk og velduftende mad, når de åbner cateringkassen.

Læs mere her


 

100% grøn fornuft


Madglæde fra jord til bord! Friskhed hele vejen ud til forbrugeren. Emballage til alle behov, der kan bortskaffes og genanvendes uden problemer – interesseret? Dansk frugt og grønt kræver ofte bedre emballering og opbevaring end produkter fra udlandet, fordi de sjældnere bliver behandlet med kemi. Nu også 100% bæredygtig og bionedbrydelige BioFoarm – verdens første CO2 neutrale produkt i sin kategori.

Læs mere her


 

Årets juledonation gik til Læger uden Grænser


Vi er rigtig stolte af at være med til at skabe løsninger der gør en reel forskel. Særligt de produkter og løsninger der handler om vores personlige sikkerhed og liv, giver os en god fornemmelse og ydmyghed over det vi har opnået sammen med vores kunder. Det drejer sig blandt andet om sikker transport, når livsvigtig medicin og organer skal sikkert frem til hospitaler rundt om i verdens brændpunkter – eller til sikker opbevaring af hjertestartere. Derfor er det også nærliggende for os at støtte andre der gør en forskel – og vi har derfor i år valgt at donere hele vores julegavebudget til Læger uden Grænser. ”Vi er meget taknemmelige for juledonationen, som Styropack har givet til Læger uden Grænser. På den måde vælger Styropack at bakke op om vores arbejde for at redde liv i verdens brændpunkter. Donationen gør det muligt for os at nå endnu flere mennesker, der har allermest behov for hjælp” Anni Kammer, B2B Manager Læger uden Grænser Vi ser frem til at skabe flere intelligente løsninger, der gør en forskel, i 2018.

Læs mere her


 

Nu beskytter EPS (airpop) også livsvigtige hjertestartere


En spirende idé hos Cabix blev til et tæt samarbejde omkring udviklingen af et intelligent skab til beskyttelse og opbevaring af hjertestartere. Det nye hjertestarterskab er fremstillet i grå EPS (airpop) og er endnu et eksempel på, hvorledes skumplastmaterialets hårdførhed kan anvendes i nyskabende konstruktioner – og hjælpe med at redde liv.

Læs mere her


 

Sæby Varmeværk sætter hætten på udgifterne


Ventilerne i varmeværkernes afspærringssektioner sidder temmelig udsat i brønde på gade og vej rundt omkring i byerne. De er underlagt de svære betingelser i det danske vejr, som dels kan give et stort varmetab ved ventilen og dels får ventilerne til at ruste p.g.a. af kondens og indtrængende vand. Sæby Varmeværk har nu – ligesom flere andre varmeværker – valgt at isolere ventilerne med isoVentilkappen fra Styropack. Og det med stor succes.

Læs mere her


 

Kundetilpassede løsninger kræver god projektledelse


Mød vores dygtige udviklingsteam og læs, hvordan man vi i samarbejde med kunden opnår succesfulde resultater.

Læs mere her


 

BioFoam tiltrækker opmærksomhed fra hele verden


Vores unikke skumplastmateriale. som er 100% biobaseret og bionedbrydeligt, samt Cradle-to-Cradle certificeret er det eneste af sin slags i verden. På Interpack messen i Tyskland oplevede vi massiv interesse for materialet og dets utallige fordele.

Læs mere her


 

Styropack gearer op til øget efterspørgsel efter EPP produkter


Vi er netop hjemkommet fra ISH messen i Frankfurt med en masse spændende opgaver og vi glæder os over den store efterspørgsel på vores EPP materiale inden for HVAC segmentet.

Læs mere her


 

BioFoam® – første CO2 neutrale skumplast i verden med Cradle-2-Cradle certifikat


Synbra Technology bv lægger I øjeblikket sidste hånd på certificering af verdens første skumplast med en CO2 neutral verificering i overensstemmelse med PAS 2060 standard. BioFoam® er et PLA baseret og 100% bio-baseret skumplast materiale fremstillet af fornybare ressourcer. Allerede tilbage i 2006 opfandt, udviklede og patenterede Synbra Technology dette unikke materiale. Gennem bl.a. Styropack ønsker man at blive den ledende leverandør af bæredygtige og bionedbrydelige råvarer og emballageløsninger.

Læs mere her


 

BioFoam® vinder pris og introduceres nu også på det danske marked


I maj 2016 kunne hollandske Synbra Technology i samarbejde med Synprodo bv, – søsterselskaber til danske Styropack A/S – modtage den eftertragtede European Bio-Based Innovation Award.

Læs mere her
 

Nov. 2016: Nyhedsbrev: Året der gik
Aug. 2016:   Ny hjemmeside om intelligent udnyttelse af 98% luft og kun 2% plast
Jun. 2016: Styropack fik Greenet miljødiplomet igen i år
April 2016:   2015 var et begivenhedsrigt og spændende år i Styropack
Juni 2015:   Introduktion af nye salgsteams