• Dansk

Nyhedsbrev marts17

« Tilbage

Tilmeld nyhedsbrev


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Nyt fra ISH Messen:

 

Styropack gearer op til øget efterspørgsel efter EPP fra HVAC producenterne i Europa

 

Bilbranchen så allerede for flere år siden fordelen i at bruge det lette EPP skumplastmateriale som komponentdele i biler. Ikke bare som et stødabsorberende og robust materiale til erstatning af de tungere stålkonstruktion i f.eks. bilsæder, men så også fordelen i at støbe komponentdele i ét helt stykke og dermed opnå store besparelser på produktionslinjerne.

 

EPP materialet er nu også blevet det helt store hit som isolerings- og komponentmateriale blandt HVAC producenterne i Danmark og øvrige Europa. EPP materialets indtog i HVAC branchen, blev i særdeleshed bekræftet på ISH messen i marts. Producenterne oplever ikke bare kostoptimeringer men også i dokumenterede energibesparelser og innovation i funktionel og æstetisk produktdesign.

 

Styropack / Synprodo standen på ISH 2017 i Frankfurt.

 

Styropack har gearet op til den øgede efterspørgsel indenfor EPP applikationer. Vi har udvidet produktionskapaciteten og udviklingsafdelingen er styrket med nyansættelser og udbyggede kompetencer indenfor konstruktion og energioptimering. 

 

”Det har været helt fantastisk udbytterigt for os at deltage med en fællesstand på ISH messen 2017 i Frankfurt. Vi er netop kommet retur – inspirerede og klare til at tage fat om alle de spændende produktudviklingsopgaver, som både nye og eksisterende kunder har i deres udviklingspipeline”, siger en tilfreds salgschef Alice Thuesen fra Styropack” .

 

”Vi vurderer selv, at det tætte samarbejde med vores hollandske søsterselskab Synprodo bv, er blandt årsagerne til at Synbra koncernen betragtes som de mest innovative indenfor EPP løsninger til HVAC segmentet i Europa”, supplerer adm. direktør Steffen Jespersen.