• Dansk

 sakskoebing-caseheader-small

 

Nu kan ventilerne holde varmen

Hvert år bliver landets fjernvarmeværker pålagt nye energisparemål, og i Sakskøbing fik det driftslederen til at se kritisk på sine varme ventiler under brønddækslerne. Sammen med Styropack fik han udviklet en isoleringshætte, der nu holder ventilerne varme.

Læs mere her eller download produktdatablad, klik her

 

 

 

gemina-termix-caseheader_ny_2016


Intelligent isolering luner i fjernvarmebranchen

Kampen mod klimaforandringerne sætter sig spor lige fra den globale arena til dansk lovgivning og produktudvikling. I fjernvarmebranchen bliver isolering i højere grad forenet med intelligent udvikling af produktløsninger, der optimerer energiforbruget både hos forbrugere, montører og i industrien. Dette kan man se hos Germina Termix – se casen her

Læs mere her.

 

 

 

EPS gav InVentilate ekstra luft i økonomien

Hos ventilationsvirksomheden InVentilate står én god opfindelse ikke alene. InVentilate havde opfundet det rørfri ventilationssystem, der sparer op til 85% på strømforbruget og valgte at gå skridtet videre med en ny EPS-kassette, så virksomheden nu også sparer montagetid hos kunderne.

Læs mere her

 

 

 

Bedre og billigere efter innovativt samarbejde

Genvex fik udviklet nye og fleksible isoleringer i EPP og forbedrede lyd- og varmeisoleringen markant i deres varmepumper og varmevekslere. Besparelser i produktion og montage er overbevisende.

Læs mere her.