• Dansk

Vores julekalender skal være godt kram

« Tilbage

To robuste EPS/airpop kasser inddelt i henholdsvis 24 og 4 rum er sammen med et flot kartonomslag med låger grundelementerne i en bland-selv-kalender udviklet af virksomheden Giving Deer. Gavekalenderne bliver solgt som lækre firmajulegaver og til familien Danmark via egen webshop, hvor køberne online vælger enten jule- eller adventskalender og dernæst forskelligartet fyld.

 

pdf-icon-small
Download case som pdf her.

 

– Vi lancerede vores bland-selv-kalender i 2015, og før anden sæson ønskede vi at optimere den på flere punkter, fortæller Patrick Blach Olesen fra iværksættervirksomheden i Skødstrup nord for Aarhus.

 

Der var behov for en mere robust løsning, som kunne rumme gaveemner af en vis vægt og samtidig modstå belastningerne i pakkeposten på turen ud til de forventningsfulde købere.

 

Varieret ruminddeling til gaveemner af forskellig størrelse fra webshoppens mere end 250 varenumre var også på ønskesedlen. Endelig måtte det gerne være muligt at pakke fx slik og andet spiseligt direkte i kalenderkassen uden yderligere emballering.

 

Nå ja, og så skulle gavekalenderen selvfølgelig også sende et helt bestemt signal.
Som den kvalitetsbevidste iværksætter udtrykker det:
 – Det skal simpelthen ose langt væk af godt kram!  

 

EPS gav muligheder


Flere materialer og løsninger blev tjekket, men det lysnede først, da man tilfældigt stødte på en brugt EPS-madkasse fra et internetfirma.

 

– Her så vi muligheden for at få indfriet stort set alle vores ønsker. Vi kontaktede Styropack, og da de først havde fået vores idé ind under huden, gik der ikke lang tid, før de to kasser kom ned af tegnebrættet og blev til færdige produkter, siger Patrick Blach Olesen.

 

Det virker!


Årets julesalg er nu veloverstået, og det nye forbedrede koncept virker. I hvert fald har Giving Deer kun registreret ganske få transportskader, og køberne har virkelig udnyttet de forskelligartede gaveemner i webshoppen.

 

– EPS er jo godkendt til direkte kontakt med fødevarer, så det er nemt at pakke slik og andre godter i kalenderne. Det er en super sidegevinst for vores udvalg af gaveemner, men det giver også færre arbejdsgange, når vi pakker kalenderne, siger Patrick Blach Olesen.

 

Og så var der lige det med det gode kram. Kalenderkasserne er produceret i en præsentabel grå og meget robust EPS kvalitet, som matcher Giving Deer’s ønske om at signalere kvalitet. Godt kram!

 

Også en BtB model…


Udover BlandSelvJulekalendere til slutbrugere tilbyder Giving Deer også Business to Business løsninger. Her kan virksomheder få fremstillet gavekalendere med eget firmalogo på kartonomslaget.