• Dansk

Pakketiden faldt med flere timer

« Tilbage

Olsen Engineering i Roskilde leverer cykeltællere til hele Europa. Men hver gang, en tæller skulle sendes, kunne virksomheden også tælle adskillige timer til sikker emballering. Det fik en skræddersyet EPS-emballage fra Styropack sat en stopper for.

 

pdf-icon-small
Download case som pdf her.

 

En klassisk Styropack-løsning

Det er ikke småting, Olsen Engineering sender rundt i Europa, tværtimod. En cykeltæller vejer omkring 100 kg og måler 60 cm i bredden, 15-20 cm i dybden og ikke mindre end 240 cm i højden. Inden den bliver sendt ud på sin rejse til destinationer som Holland, Irland og England skal den emballeres forsvarligt. Og det var noget, virksomheden kunne bruge timer på:

– Det tog to mand mindst en halv dag at pakke cykeltælleren, så den lå helt sikkert i transportkassen. Den pakketid har vi nu reduceret til et kvarter!, fortæller Kenneth Kaae Laursen, der er R&D ingeniør hos Olsen Engineering.

Før gik tiden med at fiksere cykeltælleren med en kombination af håndskåret pap og bobleplast, mens den nye emballage er en helt klassisk Styropack-løsning: En konturskåret bund af EPS, der holder cykeltælleren på plads.

 

Tiden er en dyr ressource

Som dansk produktionsvirksomhed er Olsen Engineering yderst opmærksomhed på tidsforbruget i virksomheden.

– Tid er en dyr ressource i Danmark, og derfor er vi meget opmærksomme på den faktor generelt. Og selvom vi har brugt tid på at udvikle den nye emballage, får vi den tilbage mange gange, pointerer Kenneth Kaae Laursen.

EPS-emballagen er også fremtidssikret, så virksomhedens nye mindre cykeltæller kan pakkes lige så sikkert i den samme emballage.

Emballagen til Olsen Engineering
• Sparer flere timer for hver cykeltæller, der skal pakkes og sendes
• Sikrer, at cykeltælleren kommer sikkert frem over lange afstande