• Dansk

Er du klar til at starte et hjerte?

Cabix har opdaget de mange fordele ved Airpop/EPS. Sammen har vi udviklet et robust hjertestarterskab i et moderne nordisk design, hvor der er kræset for detaljerne. Lågens hængsler er fastmonteret i EPS'en med skruer og elektronikken gemt i små skuffer.

RetNemt optimerer logistikken med kundetilpasset termoemballage

RetNemt oplevede 70% vækst på et år, og det kræver et gennemtænkt logistisk setup, der kan give sved på panden. Sammen optimerer vi løbende emballageløsningerne, så de logistisk og kvalitetsmæssigt giver størst værdi for både kunder og RetNemt.

Vores julekalender skal være godt kram

To robuste EPS/airpop kasser inddelt i henholdsvis 24 og 4 rum er sammen med et flot kartonomslag med låger grundelementerne i en bland-selv-kalender udviklet af virksomheden Giving Deer.

Nu kan ventilerne holde varmen

Hvert år bliver landets fjernvarmeværker pålagt nye energisparemål, og i Sakskøbing fik det driftslederen til at se kritisk på sine varme ventiler under brønddækslerne. Sammen med Styropack fik han udviklet en isoleringshætte, der nu holder ventilerne varme.

Intelligent isolering luner i fjernvarme-branchen

Kampen mod klimaforandringerne sætter sig spor lige fra den globale arena til dansk lovgivning og produktudvikling.

Enkel emballage giver tryghed på nyt marked

Da Exodraft introducerede sit første produkt på detailmarkedet, mødte virksomheden nye krav til emballagen. Dem opfyldte Styropack med en enkel og funktionel EPS-løsning, der giver værdi lige fra lager og logistik til kunden, der pakker ud derhjemme.

EPS giver InVentilate ekstra luft i økonomien

Hos ventilationsvirksomheden InVentilate står én god opfindelse ikke alene. InVentilate havde opfundet det rørfri ventilationssystem, og med en ny EPS-kassette sparer virksomheden nu også montagetid hos kunderne.

Emballagen skal også være high end

Når en kunde betaler et sted mellem 4.000 - 700.000 kroner for en højttaler, skal alt være perfektioneret. Også emballagen. Derfor var Dynaudio på udkig efter en eksklusiv afløser for den eksisterende EPS-emballage til sin Xeo højttalere serie.

Pakketiden faldt med flere timer

Olsen Engineering i Roskilde leverer cykeltællere til hele Europa. Men hver gang, en tæller skulle sendes, kunne virksomheden også tælle adskillige timer til sikker emballering.

Fødselshjælper for en god idé

Hvordan kan man sikre, at sarte medicinalvarer holder en temperatur på mellem 2 og 8° hele vejen fra Danmark til Australien?

Nu springer vi en proces over

Hvorfor bruge tid og lim på at samle to dele, når man kan nøjes med én?

Bedre og billigere efter innovativt samarbejde

Styropack udviklede nye og fleksible indpakninger af varmepumper og varmevekslere for Genvex.

Emballagen gav et stort økonomisk plus

Hos Nassau Door fyldte pakningen af portene meget i produktionen, og det fik virksomheden til at se sig om efter et alternativ. En ny EPS-løsning fra Styropack skar over halvdelen af arbejdet væk – og gav flere fordele oven i købet.

Færre transportskader på jordomrejsen

Fra sin base i det nordjyske sender Meyland-Smith hjælpemidler til ældre og handicappede verden over. De lange rejser sætter transportemballagen på en hård prøve, og derfor ønskede virksomheden at skifte til EPS som afløser for papemballagen.

Den store optimeringsøvelse gav bonus

Tæt på 100 % af OFS Fitels produktion går til eksport, så der var penge at spare ved at gå emballage og forsendelse igennem med en tættekam. Løsningen blev at erstatte pap med EPS - og samtidig optimere alt fra emballagedesign og -produktion til pakning og fragt. I én løsning.

Produktudvikling giver Vesttherm konkurrencekraft

Markedet for luft-til-vand varmepumper er nu så modent, at konkurrencen også bliver skærpet. Derfor var producenten Vesttherm på jagt efter nye konkurrencefordele – og fandt dem i EPP og et udviklingssamarbejde med Styropack.

Nyt materiale løfter det gode vinindtryk

Der er noget eksklusivt over en vinkøler, og det indtryk ønsker Vestfrost Solutions konstant at forbedre. Derfor var virksomheden på udkig efter et nyt materiale til at isolere ventilatoren i toppen af deres vinkøler. Løsningen fandt de i det nye Shock-materiale fra Styropack.

EPS tager slagene for Scan

Umiddelbart skulle man tro, at en tung brændeovn kan klare det meste. Men danske Scan oplevede, at mange brændeovne tog skade under transporten.

Én emballage til meget forskellige produkter

Contex ønskede én og samme EPS-løsning til meget forskellige og fintfølende produkter. Målet var at spare lagerplads og lette pakning, flow og logistik.

Grøn virksomhed bliver endnu grønnere

Salatgartneriet BladGrønt fik stor opmærksomhed – og glade medarbejdere – da de for 6 år siden skiftede de traditionelle hvide EPS-kasser ud med orange salatkasser.